1 februari 2019 | Alle berichten

NOMINATIE DUTCH WEDDING AWARD

NIEUWEGEIN – Sarah Dikker is genomineerd voor de Dutch wedding Award in de categorie bruidsbloemist. De Dutch Wedding Awards zijn prijzen voor de beste bedrijven in de trouwbranche, beoordeeld door een vakkundige jury. Op woensdag 10 december worden in 13 categorieën de Dutch Wedding Awards uitgereikt tijdens een gala avond in de Laurenskerk in Rotterdam.

Sarah Dikker is blij verrast met de nominatie. “Genomineerd worden voor de Dutch wedding Award is niet niks. Ik voel me vereerd dat ik bij de beste bruidsbloemisten van Nederland hoor. De voorkeuring door de vakjury is pittig. Ze komen bij je langs en bekijken je bedrijf van top tot teen. Een fijn gevoel dat ook de jury ziet dat je innovatief bent, onderscheidend vermogen en service biedt en ook mijn werk technisch sterk is. Op deze punten zal de vakjury namelijk zijn oordeel vellen op 10 december. Ik kan niet wachten!”

“Ik werd dit jaar winnares van het SBS6 programma Hollands Beste Bloemstylist. Een titel waar ik ontzettend trots op ben, maar ik wil meer. De Dutch Wedding Award nominatie is super belangrijk binnen het vakgebied, maar ook naar de consument toe geeft het houvast. Het is een kwaliteitskeurmerk waar de consument op kan vertrouwen. Bedrijven die voor deze award zijn genomineerd of winnaar zijn in 1 van de categorieën zijn het neusje van de zalm in bruidswereld. Stuk voor stuk professionele bedrijven waar niks aan het toeval over wordt gelaten.”

Sarah is sowieso gek op trouwerijen. “Ze zijn geweldig om te mogen doen. Je stap even in het leven van het gelukkige paar, en probeert met je expertise hun liefdesverhaal te vertellen. Dit door middel van bloemen en andere styling op de trouwlocatie. Alles moet natuurlijk kloppen! Een dag die om jou gaat vol bijzondere momenten. In de voorbereiding gaan we veel verder dan alleen foto’s kijken en het boeket uitzoeken. Nee, we stellen vragen, we willen je leren kennen en samen tot een schitterend einddoel komen. Dit gaat veel verder dan een boeketje binden, we zijn kunstenaars van vergankelijke kunst. Dat is het mooie van mijn vak.”